Iemand vroeg me onlangs of ik kon helpen met bureauonderleggers. Voor op de vergadertafel. Natuurlijk kon dat, graag zelfs. Even nagedacht over welk leder daar precies voor te gebruiken, enkele staaltjes gemaakt met verschillende soorten hoeken, stiksel aan de randen of niet, welke kleur dan, en welke afmetingen voor de onderlegger … en op die manier werd er weer een nieuw artikel toegevoegd.

De persoon in kwestie maakte er mij attent op dat ik me eigenlijk tot nu toe nog niet zo zeer gericht had op de professionele klant. Ja, dacht ik, waarom eigenlijk niet ? Het gaat er toch een beetje om dat je dingen maakt die anderen goed kunnen gebruiken of gewoon mooi vinden. Al is de lijn voor een bureauonderlegger natuurlijk niet zo scherp afgelijnd. Je kan dit natuurlijk thuis ook wel gebruiken als je een bureau hebt. Of onderleggers voor glazen … voor op kantoor of in de eetkamer ? Kan allebei, toch ?

Bij de bestelling voor de bureauonderleggers kwam ook de vraag of het bedrijfslogo kon aangebracht worden. Ja, ook dat is mogelijk.

Het voordeel bij “handgemaakt” is toch wel dat je veel zaken zelf kan kiezen, als je dat wil. Zowel voor de particuliere als voor de professionele klant is dat soms toch ook wel van belang.

Dat moet ik toch nog wel eens op één of andere manier duidelijk maken op de website !

Paul