Even tijd maken om kort terug te blikken. Bijna twee jaar bestaat de website nu. Ja, ongeveer even lang als de Covid-19 pandemie. Een webwinkel starten tijdens een wereldwijde corona golf hoeft natuurlijk niet noodzakelijk slecht te zijn, je kan dan “veilig” winkelen, maar er zijn toch zaken die je dan ook enigszins beperken. Zo zijn er bijvoorbeeld hier en daar wel wat handwerkmarkten (ook soms indoor) die omwille van … niet, of zeer beperkt, door zijn kunnen gaan. Toch weer wat “exposure” gemist op die manier.

Maar ik wijk af van het onderwerp. Na die (bijna) twee jaar “Leather in a Box”, wat verkoopt nu eigenlijk het best ? Misschien niet verwonderlijk voor een ambachtelijk gemaakt artikel, maar “Maatwerk” doet het goed.

Natuurlijk worden er ook “standaard” tassen, riemen en andere artikels uit de webshop gekocht, maar in het algemeen is de interesse voor maatwerk het grootst. De handgemaakte artikels zijn zeer duurzaam, en waarschijnlijk speelt dat zeker ook zijn rol, maar het is ook vooral de vrijheid om zelf alles te kunnen kiezen wat maatwerk zo interessant maakt. Afmetingen, kleur van het leder en stiksel zijn vrij te bepalen. Dat maakt het artikel echt “persoonlijk”.

Ook voor mezelf is het zeer aangenaam om een maatwerk artikel te mogen maken. Het zorgt voor afwisseling in design en gebruikte technieken.

Als je dit leest, bedankt voor je interesse in “Leather in a Box” en laat zeker iets weten via de contactpagina indien je een maatwerk-idee hebt !

Paul