Vermits alles volledig met de hand gemaakt wordt, is geen enkel item precies identiek aan een ander. Er kan altijd een klein verschil (millimeters, geen centimeters) zitten in de afmetingen. Kleur is nog zoiets. Zeker bij het niet gekleurde leder. Kijk zeker ook even naar dit item in de FAQ rubriek op deze site.

Maar … na deze disclaimer … de verschillen zijn minimaal uiteraard. Als je bijvoorbeeld een boodschappentas “London” besteld, krijg je die ook natuurlijk. Voor ieder item in de webshop is er een sjabloon (patroon/template). Zo wordt elk item op dezelfde manier gemaakt.

Misschien nog even vermelden dat het ook zinvol is, als deze website je ding is, om regelmatig eens te komen kijken. Er komen namelijk in de komende maanden zeker nog items bij. Het kan dan gaan over bestaande items in een andere uitvoering (kleur leder of stiksel), of het kunnen ook nieuwe ontwerpen zijn. Het assortiment is zeker nog in beweging.

Zo heb ik net een aantal lederen vellen binnen van één van de weinige Belgische leerlooiers (gelooid met natuurlijke producten!) … waarvan er binnenkort weer een aantal items in de webshop getoond zullen worden.

Paul