Héél graag in Weert, deelgemeente van Bornem, gewoond. Met aan de achterkant van ons huis een bos. Waar we reeën, eekhoorns en fazanten van héél dichtbij hebben mogen meemaken. Om er maar enkele te noemen.

Maar … in deze fase van mijn, van ons, leven gaan we steeds meer op zoek naar rust. Nog rustiger, nog meer groen. Dat past ook perfect in het kader van het op ambachtelijke wijze maken van lederen artikels. Rust in je hoofd. Minder prikkels.

Die ruimte, dat nog meer groen, hebben we gevonden in de Oostkantons. Als je Burg-Reuland zegt denken veel mensen spontaan aan Duitsland. Toegegeven het ligt zeer dicht bij de Duitse grens, en het land Luxemburg ook, maar het is nog steeds België.

Het Belgische stukje van de Eifel. Prachtig glooiende landschappen met veel bossen, maar ook veel open ruimtes. Fantastische regio om te wandelen en fietsen. Zeer rustig ook, in vergelijking met andere toeristische bestemmingen. Maar zeg het niet verder 😉

Vanaf nu zullen de pakjes van Leather in a Box dus vanuit de Oostkantons vertrekken ! Een nieuw hoofdstuk ! We kijken er naar uit.